Chanel - Coco Madmoiselle* Feromon Parfüm (18)

Ár
6.990 Ft
Kedvezmény
-30%
4.990 Ft

 

TERMÉSZETES ÉS KÖNNYED ÉRZÉKISÉG

Ezt a parfümöt a komoly és elegáns nők számára fejlesztették ki, akik céltudatosak és mindig megkapják, amit akarnak, legyen az bárki vagy bármi! Ha még a nagy rohanásban is szeretnél csábítani, akkor ez a Te illatod! Ezt a letisztult és elegáns illatot a narancs, grapefruit, bergamott, jázmin, rózsa, pacsuli, vetiver aromáinak köszönhetjük, valamit a pézsma és vanília egyvelegének! Légy királynő és csábíts el bárkit a vadító és letisztult illattal a kezedben!

.."Kb 3 hete rendeltem Chanel feromonos parfümöt, nem is hittem volna, a munkahelyen is sok dicsérő szót kaptam... és szóval az ismerkedés is egyszerűbb köszönöm :-)".. Sz. Rita

EXTRA TARTÓS ILLAT! - 50 ml Parfüm (P) töménységű - Szállítás 1 munkanap gyorsfutárral + Ajándék Használati Utasítás Pasikhoz elektronikus könyv

A termék szállítása 1.300 Ft Futárszolgálattal, kényelmesen utánvéttel. akár 1 munkanap alatt. A parfümcsomagoláson lévő szám a könnyebb illatazonosítást segíti.
*..jellegű illat. A nevek csak a könnyebb asszociációt segítik a választáshoz! A Termékek igazi PARFÜM töménységűek (P), nagyon tartósak, kevés kell belőle.