Donna Karan - DKNY be Delicious Women* Feromon Parfüm (81)

Ár
6.990 Ft
Kedvezmény
-30%
4.990 Ft

 

ÉRZÉKI ÉS CSÁBÍTÓ - SZERELEM EGY FÚJÁSRA

Az illatra a „Szerelem egy fújásra” idézet a legmegfelelőbb. Ha ezt az illatot választod érzéki csábítást és romantikus estéket tudhatsz a magadénak. A parfüm csábító hatását a rózsa, gyöngyvirág, magnólia és ibolya aromái adják, ráadásként friss uborkával és almával megspékelve! Tökéletes kombináció. Ha még ez nem lenne elég, képzeljük el hozzá az ámbrát és az egzotikus fák illatát. Üdítő és friss illat ez, mely rabul ejti a férfiszíveket!

.."Nekem nagyon tetszett. Mostantól mindig innen fogok rendelni... sokan dicsérnek, de a legfontosabb, hogy nekem a kedvencem lett a DKNY feromonos parfüm :)".. J. Barbara

EXTRA TARTÓS ILLAT! - 50 ml Parfüm (P) töménységű - Szállítás 1 munkanap gyorsfutárral + Ajándék Használati Utasítás Pasikhoz elektronikus könyv

A termék szállítása 1.300 Ft Futárszolgálattal, kényelmesen utánvéttel. akár 1 munkanap alatt. A parfümcsomagoláson lévő szám a könnyebb illatazonosítást segíti.
*..jellegű illat. A nevek csak a könnyebb asszociációt segítik a választáshoz! A Termékek igazi PARFÜM töménységűek (P), nagyon tartósak, kevés kell belőle.