EFEM Feromon Parfüm | Kérdések és Válaszok

Mik azok a Feromonok?
A Feromonok egy jól működő kommunikációs rendszer részei, melyek speciális vegyi anyagok és hatással vannak a viselkedésre, mint például az érzelmek, hangulat, szexuális vágy, stb.

Hogyan érzékeljük a Feromonokat?
Az orrban kb. 3 centiméterre van egy Vomeronasal Organ (VNO) nevű szerv, ami felfogja és a jeleket az agyba - Hypotalamusz - agyalapi mirigy - továbbítja.

Van-e olyan tudományos bizonyíték, mely alátámasztja, hogy az ember képes kommunikálni a feromonokkal és, ami a legfontosabb van-e bizonyíték arra, hogy az ember szexuális viselkedését is befolyásolná?
Igen! A részletes tanulmányokat és kísérleteket a '' Hogyan Működik '' menüpont alatt találod.

Ha az emberek is termelnek saját Feromonokat, akkor miért van szükségünk plusz adagra?
Sajnos az evolúció, az öltözködés és a tisztálkodás során ezeket a természetes feromonjainkat nagyban elnyomjuk! A testünk 80%-át manapság már ruha fedi és naponta akár többször is fürdünk. Ezért van szükség az ultra erős FM Feromon Parfümre, hogy bárhol, bármikor el tudd csábítani a nőket.

Mit várhatok az FM Feromon Parfümtől?
Az FM Feromon Parfüm egy speciálisan előállított illatanyagot is tartalmazó, erősen koncentrált, pontos Szex Feromon keveréket tartalmazó parfüm, melynek célja, hogy nőket jobban vonzd magadhoz!

Az FM Feromon Parfüm használata során az alábbi változásokat tapasztalhatod:

- Több pillantás és szemezés a nőktől, minden korosztály számára
- Még több flört és érintkezés a nők felől
- Könnyebb ismerkedés a nőkkel
- Több kezdeményezés a nők részéről
- Lazító és feszültségoldó hatású a nők felé
- A nők jobban érzik magukat a társaságodban
- Több randi lehetőség
- Fokozott szexuális vágy kiváltása a nőkből
- Fellendíti az aktuális kapcsolatod
- Nagyobb tisztelet és figyelem irántad

Meddig tart a hatása?
8-12 óra

Meddig érezhető az illat?
Mivel PARFÜM és nem EDT, így minimum 24 órán keresztül.

Hogyan használjam az FM Feromon Parfümöt?
A pulzus pontokra fújd az FM Feromon Parfümöt oda, ahol vékonyabb és melegebb a bőr. Ilyen például a csuklód vagy a füled mögött a nyakad. A ruhádra is fújhatsz, nem hagy nyomot.

Milyen körülmények között fejti ki a legjobb hatását az FM Feromon Parfüm?
A Szex Feromonok általában akkor működnek a leghatékonyabban, ha a nő minél közelebb van hozzád. Ne várd el, hogy a bevásárlóközpont másik végéről 'kiszagoljanak' a nők. Néha túlzsúfolt helyen az alkohol, a pattogatott kukorica és az erős élelmiszerek illatai tompíthatják a feromonok hatását, mert ilyenkor a nők orra is túlterhelt lehet.

Az FM Feromon Parfüm a leghatékonyabb egy olyan helyiségben, ahol kevés ember van, mint például a könyvtárak, főiskolai tantermek, magán vacsora, fülkék és így tovább. Viszont nézzünk szembe a tényekkel; ahol sok ember van, ott tudod a legnagyobb hatékonysággal bevetni az FM Feromon Parfümöt, így megelőlegezzük a bizalmat és elárulunk Neked máris egy titkos módszert:

Ne feledd, a legjobb módja, hogy a nők érezzék a Feromon Parfümöt, ha megállsz! Mi a legjobb módja egy hangos helyen, hogy a Nőket elcsábítsd a Feromon Parfümmel? Ha mondasz valamit a nőnek és Ő odahajol hozzád és megkérdezi, hogy mit mondtál. Mivel már tudod, hogy a nyakadra, a füled mögé kell fújni a parfümöt és azt is, hogy a szórakozóhelyeken általában nagy a tömeg és hangos a zene, így használd ki a lehetőséget, hogy a nők közelebb kerülhessenek hozzád.

Hol tudom beszerezni az FM Feromon Parfümöt?
Csakis honlapunkon felül, a '' Feromon Parfümök '' menüpontra kattintva!

Mi a garancia rá, hogy beválik?
A több ezer törzsvásárlónk és a számtalan tanulmány és bizonyított kísérlet, amit a neten is bárhol elérhetsz! De ne feledkezzünk meg a számtalan visszajelzésről sem, amit az elégedett vásárlóinktól kapunk nap mint nap.

Mikor kapom meg a parfümöt?
Igyekszünk azonnal feldolgozni a rendelésed és még aznap átadni a futárnak, hogy másnap el tudja vinni Neked. Általában 1 munkanapot vesz igénybe a szállíás a 12 óráig leadott rendeléseknél, hisz mindig van raktáron a termékekből. (pl.: hétfőn rendelsz 12 óra előtt, akkor szerdán érkezok hozzád a csomag. Ha pénteken rendelsz, akkor pedig hétfőn. Hétvégén nincs szállítás!)

Hogyan kapom meg a parfümöt?
Futárszolgálat szállítja ki a terméket Neked a megadott címre.

Mikor és kinek kell fizetni?
Kényelmesen és biztonságosan a futárnak kell fizetned az átvételkor.

Mi történik akkor, ha nem vagyok otthon, amikor a futár hozza a parfümöt?
Mivel a rendeléskor megadtad a telefonszámod, így azon fog értesíteni. Következő nap is megpróbálja Neked kiszállítani, és ha ekkor sem sikerül, akkor harmadik alkalommal is az első szállítástól számított egy hét múlva.

Más is át tudja venni helyettem a csomagot?
Igen! Mindenki, aki a kért címen tartózkodik át tudja venni a csomagot!

Mennyi idő amire megkapom a Feromon Parfümöt?
Raktáron lévő tételeket 1 munkanap alatt kézbesítünk. Ha a megrendelt áru véletlen nincs raktáron, akkor a szállítási határidő a gyártó cég szállítási határidejétől függ, általában 2-3 nap maximum.

Mi az az eBook?
Egy könyv elektronimus formában (PDF)

Én is eBook-ot kapok a Feromon Parfüm mellé?
Igen.

Miért eBook és nem nyomtatott könyv?
Ennek két oka is van; nem szeretnénk a nyomtatás költségét Rád terhelni és ezáltal növelni a Feromon Parfümök árát, illetve odafigyelünk a környezetünkre és védjük azt!

Hogyan kapom meg az ajándék eBook-ot?
Az ebook-ot egy külön emailben küldjük el Neked. Mivel nem nyomtatott formában van, így a parfüm mellé nem tudjuk becsomagolni.

Mikor kapom meg az ajándék eBook-ot?
Az rendelésed átvételétől számított 2 héten belül!

Miért olyan sok idő múlva?
Mivel az ajándék eBook azoknak a vásárlóinknak szól, akik rendelnek Feromon Parfümöt, így csak azoknak tudjuk odaadni, akik valóban át is vették a csomagot. A futárszolgálat és a Feromon-Parfüm.hu rendeszere között 7 és 14 nap a frissülések ideje. Amikor ez megtörténik, a rendszer automatikusan küldi a ebook-ot.

A csomagolásból kiderül, hogy mit tartalmaz?
Nem! A rendelésedet diszkréten kezeljük! A csomagolásból nem derül ki, hogy mi található benne!