Férfi Feromon Parfüm Tapasztalatok

 
 

"Nagyon Pozitív.."

F.G.
"Először is, tök jó az oldal, igényes és sok infó van rajta! Én nemrég vettem egy Adidas Black (94f) feromon parfümöt, gondoltam kipróbálom ezt a feromonos dolgot, elég sok helyen lehet róla olvasni... Nagyon pozitívan csalódtam benne! Az illata nagyon tetszik, pedig azt hittem, ilyen kedvező áron nem lesz olyan jó a minősége, de tévedtem! Egy átbulizott este után még reggel is lehet érezni az illatot! Szóval Nekem nagyon bejön (és a barátnőmnek is)!! :)"
 
 
 
 

"Magabiztosságot adott.."

K.A.
"Két hete vettem Giorgio Armani - Aqua Di Gio (134f) feromon parfümöt. Csak a legjobbakat tudom elmondani. Az illata már a kipróbálásakor megfogott, a feromon pedig magabiztosságot adott. Könnyebben ismerkedem, szóval nekem teljesen bevált, örülök, hogy kipróbáltam!!!"
 
 
 
 

"Feltűnően több jelzést kapok a lányoktól.."

H.Á.
"Egy hónapja kaptam ajándékba egy barátomtól egy Christian Dior - Fahrenheit (56f) feromonos parfümöt születésnapomra. Először nem hittem a dologban, de mióta használom, feltűnően több jelzést kapok a lányoktól mint korábban! :) Szóval nekem nagyon bevált, és az illata is nagyon tetszik! Próbáljátok ki Ti is, nem veszíthettek semmit!"
 
 
 
 

"Köszönet.."

C.F.
"Tegnap megérkezett a feromon parfüm :) Nagyon szépen köszönöm, remélem máskor is számíthatok Önökre :) Kellemes Ünnepeket kívánok, az egész FM csapatnak! :)"