Észrevetted már, hogy vannak bizonyos Nők, akik ''csettintenek'' egyet és az összes pasi a lábuk előtt hever? Észrevetted már, hogy bizonyos Nők a Pasik középpontjában vannak? Előfordult már, hogy nem viseltél semmilyen parfümöt és a Pasik mégis azt mondták, hogy jó az illatod? Tudtad, hogy azok a Nők, akik egy irodában dolgoznak, a menstruációs ciklusuk az esetek többségében összehangolódik? Valami van a levegőben, mert mindegyik helyzetben van valami közös! Valami az orrunknál fogva vezet minket! Ez a valami kimondatlan és erős vegyi nyelven kommunikál felénk, az ember szinte észre sem veszi és mégis ösztönösen hat a viselkedésére. Ez a nyelv a Feromon!


Az FM Feromon Parfüm megadja Neked azt a pluszt, hogy azonnal a Szex nyelvén tudj kommunikálni!

A Feromonok egy jól működő kommunikációs rendszer alapjai, amiről nem beszélünk, de mégis köztünk vannak! A feromonok olyan vegyi anyagok, melyek hétköznapi viselkedésekre ösztönöznek bennünket, mint például a félelem, a féltékenység, a vágy és nem utolsó sorban a szexuális vonzódás. Nem látod őket, nincs szaguk vagy ízük! A feromonokat nem a szemünkkel, nem a nyelvünkkel és nem is az orrunkkal érzékeljük.

De akkor mivel? Kérdezed most jogosan. Az ember orr az orrban ''funkcióval'' van ''felszerelve''. Az orrunkban helyezkedik el egy másik szerv; a VNO. Ezt a lenti képen szemléltetjük is Neked.VNO Vomeronasal Organ feromon

Hányszor láttál már nem épp modell alkatú nőket adoniszi külsejű férfival a karjukon? Ugye mindig megkérdezed magadtól, hogy neki hogyan sikerülhetett, amíg Neked nem? A pasik többsége nem a nagy mell és a szép arc alapján döntik el, hogy kivel bújnak ágyba, hanem vonzódás alapján döntenek. Ösztönösen reagálnak a feromonokra és ezután hozzák meg döntésüket. Akár már az első 3 másodpercben eldőlhet, hogy a pasi többet akar-e Tőled puszta barátságnál, vagy sem! Ebben segít az EFEM FEROMON PARFÜM!

Vannak számtalan tanulmányok a feromon hatásairól az emberekre nézve és talán még több ellenőrzött kísérlet is ennek alátámasztására, melyeket az oldalon is megtalálsz. Csak hogy egyet említsünk; azok a nők, akik feromon parfümöt használtak átlagban 7 pasival szeretkeztek többel az adott hónapban, mint azok, akik csak sima parfümöt használtak. Azt is megfigyelték, hogy azok a nők, akik használták a Feromon Parfümöt több pillantást, flörtöt és érintést kaptak, mint társaik. Észrevették, hogy a Szexi Feromonok erős vágyat váltanak ki a férfakból a szexuális érintkezésre. Tudományos felfedezések bizonyítják, hogy a V1RL1 génben, ami a szexualitásért felelős nagy szerepet játszik a Feromon.

 
"A feromonok beleillenek a kémiai érzékelés kategóriájába, ami hasonló a szaglás módjához. Azonban köztudott, hogy a feromonokat egy mellékes szaglószervi rendszer alapján fejlesztették ki. Az emlősöknél ez a rendszer a Vomeronasal rendszer. Ez a rendszer gödröcskékből áll, ami az orr alján helyezkedik el a VNO-nál, ahol a feromonok kimutathatóan speciális cellákban találhatók. Innen a neuronok jeleket küldenek a VNO gumókhoz, amely az agy egy olyan része, amely felelős az információ feldolgozásért, továbbá, ezen feromonok által kibocsátott jelek ösztönzik a válaszreakciót. A legtöbb feromon által kibocsátott jel a hypothalamusznál ér véget. Érdekességként még annyit, hogy az orr érzékelő celláinak epithéliuma némely esetben elutasítja az agyra való kiterjeszkedést, a jel feldolgozásának útja és elhelyezkedése miatt." írja a Wikipedia
 EFEM SZEX FEROMON

 

Szexuálisan fogékonyak a pasik! ..de hogyan?

Nekünk is vannak saját feromonjaink, de ezek az evolúció, az öltözködés és tisztálkodás során már-már alig érzékelhetőek. De hát, hogyan is lennének érzékelhetőek, ha testünk 80%-át ruha fedi és mindenféle szappannal és samponnal elnyomjuk ezeket a természetes vegyi anyagokat. Ez most nem azt jelenti, hogy ezek után ne tisztálkodjuk, vagy netán járjunk meztelenül. Nem. Ahogy a világ fejlődik, úgy a csábítás tudománya is egyre fejlettebbé válik!

Éppen ezért hoztuk el Neked az FM Feromon Parfümöt, ami ultra erős Szexi Feromont tartalmaz, hogy bármikor tudj csábítani, amikor csak szeretnél!

Az FM Feromon Parfüm pontosan tartalmazza azt az ultra erős arányt, amire szükséged lehet, hogy elcsábítsd a pasikat! Amint a pasik közelébe mész, úgy fognak Rád tekinteni, mint a Tökéletes Nőre, akit azonnal meg kell kapniuk. Azonnali kémiai vonzódás alakul ki a pasikban irántad!

A még tökéletesebb hatás érdekében az FM Feromon Parfümök több féle illatban is kaphatóak, hogy az egyéniségednek megfelelően tudj csábítani. Hamar észreveszed majd, hogy több pillantást, bókot, flörtöt és telefonszámot kapsz majd a Feromon Parfüm használata során. A pasik nem tudnak majd ellenállni Neked! Jól érzik majd magukat a társaságodban és nem akarnak majd elengedni. Azonnal felkelted a férfiak érdeklődését és ezt Te is észre fogod venni!

Vezesd a Pasikat az orruknál fogva az ultra erős FM Feromon Parfümmel! Rendelj Most!

 

Női Feromon Parfüm

Feromon Fajtái

Androstenone
(5 alpha-androst-16-en-3-on)

Az androstenone gyakori az emberek között. Ez a feromon egyaránt megtalálható a nőkben és a férfiakban. Éppen ezért kifejlesztettek egy agresszív alfa érzést, ami bizonyára segít majd neked, hogy a figyelem központjába kerülj, és többen észrevegyenek. Amióta az alfa agresszivitást gyakran kapcsolatba hozzák a szexel és a jó párválasztással, ez a feromon szexuális vibrálást okoz, és növekvő szexuális feszültséget hoz létre. A viselőjével szemben az emberek tisztelettudóbban, és udvariasabban viselkednek.

Alpha-Androstenol
(5 alpha-androst-16-en-3-ol)

Az androstenol alfa izomere egy barátságos, megközelíthető érzést hoz létre. Ez egy erőteljesebb feromonnak tűnik, ami inkább a beleérző képességet, és a romantikus érzéseket érinti. Az androstenol megteremti a fiatalság és az egészség kisugárzását, ami segít létrehozni a jó erőnlét benyomását, ami vonzó is. Az elsődleges reagálás az Androstenol-ra, hogy növeli a beszédkézséget, és a barátkozó képességet. Emlegetik még „jégtörő feromonként” is.

Androstadienone
(delta 4, 16-androstadien-3-one)

Ez a feromon széles körben elterjedt, és különleges hatással van a férfiak agyi tevékenységére. Az egyik tanumány azt is kimutatta, hogy befolyásolja az agy figyelő és megismerő területeit. Egyik figyelemre méltóbb hatása még az, hogy képes javítani a férfiak hangulatán, és csökkenti a PMS stresszt. Köztudottan növeli a meghittséget és a kényelmet, továbbá növeli az érzelmekről való gondolkodást is. Emlegetik szerelem feromonnak is, a természetes érzések, és reakciók miatt, amit a férfiakból vált ki.

 


Hogyan használd az FM Feromon Parfümöt

1. Nyakadra és a füleid mögé fújd a parfümöt. Itt melegebb és vékonyabb a bőr. Jobban érezhető az illat.

2. A ruhádra is fújhatod, de csak mértékkel, mert nagyon erős, tartós az illata.

Senki sem szereti, ha durva illatfelhőben úszol!

3. Fújhatsz még a csuklódra, hisz itt is melegebb és vékonyabb a bőr.

Ügyel rá, hogy ne 'tocsogjon' a parfüm és NE dörzsöld össze a csuklód, mert 'eltörik' és elpárolog az illat.


Feromon Parfüm 3500ft