Gucci - Gucci Rush II.* Feromon Parfüm (97)

Ár
6.990 Ft
Kedvezmény
-30%
4.990 Ft

 

TISZTA ELEGANCIA IGAZI KIRÁLYKISASSZONYOKNAK

Virágos illat igazi királykisasszonyoknak! Ha mindenkit el akarsz kápráztatni és be szeretnéd zsebelni a kijáró dícséreteket akkor ez a te illatod! Igazi érzéki és egyben bódító illat ez, melyet a nárcisz, gyöngyvirág, frézia, rózsa, gardénia, fekete ribizli, pézsma és tölgyfamoha illatjegyek ajándékozták nekünk, igazi nőknek! Csábíts el bárkit, és hagyd, hogy a férfiak szerelembe essenek, ha megérzik a hívogató illatot!

.."Örülök, hogy kipróbáltam, és megtaláltam a párom, de még a lányaim is sikeresen használják a Feromon parfümöket"... B. Erzsébet

EXTRA TARTÓS ILLAT! - 50 ml Parfüm (P) töménységű - Szállítás 1 munkanap GLS gyorsfutárral + Ajándék Használati Utasítás Pasikhoz elektronikus könyv

A termék szállítása 1.300 Ft Futárszolgálattal, kényelmesen utánvéttel. akár 1 munkanap alatt. A parfümcsomagoláson lévő szám a könnyebb illatazonosítást segíti.
*..jellegű illat. A nevek csak a könnyebb asszociációt segítik a választáshoz! A Termékek igazi PARFÜM töménységűek (P), nagyon tartósak, kevés kell belőle.