MEXX - Mexx Woman* Feromon Parfüm (98)

Ár
6.990 Ft
Kedvezmény
-30%
4.990 Ft

 

ELLENÁLLHATATLANUL HÍVOGATÓ - VESZÉLYESEN BÓDÍTÓ

Ha ezt az illatot választod, akkor jól döntöttél, mert ez az egyik legideálisabb illat a csábításra! A parfüm a nyári melegség, pezsgés és fülledt erotika illata. Ha spontán vagy és pörgős, akkor ez a Te parfümöd! Garantált hatás, ha el akarod kápráztatni kiszemeltedet, vagy esetleg a párodnak szeretnél valami újat mutatni, hiszen ez a parfüm beindítja minden férfi fantáziáját. A buja egyveleget a szantál- és cédrusfák, valamint az ámbra együttese teszi az erotika és a veszélyes csábítás illatává!

.."Már több mint egy éve használom a Mexx Woman illatát, és nagyon szeretem! Másoktól is azt a visszajelzést kaptam, hogy nagyon jó! Úgyhogy, én nagyon meg vagyok elégedve! :)".. L. Klára

EXTRA TARTÓS ILLAT! - 50 ml Parfüm (P) töménységű - Szállítás 1 munkanap gyorsfutárral + Ajándék Használati Utasítás Pasikhoz elektronikus könyv

A termék szállítása 1.300 Ft Futárszolgálattal, kényelmesen utánvéttel. akár 1 munkanap alatt. A parfümcsomagoláson lévő szám a könnyebb illatazonosítást segíti.
*..jellegű illat. A nevek csak a könnyebb asszociációt segítik a választáshoz! A Termékek igazi PARFÜM töménységűek (P), nagyon tartósak, kevés kell belőle.