"Négy éve nincs komoly kapcsolatom .."

F.R.
"Én nem rég szereztem be egy D&G - Light Blue feromon parfümöt. Már négy éve nincs komoly kapcsolatom, az ismerkedés nem megy könnyen. Amióta megvan a parfüm, több visszajelzést kaptam. Nekem nagyon tetszik, örülök, hogy megvettem."
 
 
 
 

"Nagyon tetszik az illata .."

S.E.
"Ajándékba kaptam a Chacharel - Amor Amor feromon parfümöt,nagyon örültem neki és az illata is nagyon tetszik :) Mindenkinek ajánlom!!"
 
 
 
 

"Nagyon meg vagyok elégedve .."

K.I.
"Már több mint egy éve használom a Mexx - Mexx Woman illatát, és nagyon szeretem! Másoktól is azt a visszajelzést kaptam, hogy nagyon jó! Úgyhogy, én nagyon meg vagyok elégedve! :)"
 
 
 
 

"Rengeteg bókot kaptunk .."

S.É.
"Lányommal együtt megleptük magunkat egy-egy parfümmel az oldalról. Én egy Dolce&Gabbana Light Blue-t választottam, ő pedig egy Cacharel - Amor Amor-t. Mindkettőnknek nagyon tetszik mind a két illat, így biztosan fogunk csenni egymás parfüméből, és a férfiaktól is rengeteg bókot kapunk :)"
 
 
 
 

"Az ismerkedés is egyszerűbb .."

P.Á.
"Kb 3 hete rendeltem...feromonos parfümöt..nem is hittem volna, a munkahelyen is sok dícsérő szót kaptam..és szóval az ismerkedés is egyszerübb köszönöm :-)"
 
 
 
 

"Nagyon komoly .."

R.K.
"Most kaptam meg a megrendelt feromon parfümöt és azt hiszem máris függő lettem! Cacharel - Amor Amor Ajánlom mindenki figyelmébe ezt a parfümöt! Nagyon komoly!"
 
 
 
 

"Szexuális illata van .."

B.R.
"A Dolche Gabbana feromon parfüm a kedvencem, annak nagyon ütős illata van meg tartós is, úgyhogy nagyon megvagyok elégedve vele :) Tiszta szexuális illata van :D"