Akció!

Hugo Boss – Boss* Férfi Feromon Parfüm (52)

LEGVONZÓBB FEROMON PARFÜM

Tiszta és üdítő aroma, a mai férfi szimbóluma, aki ellenáll a szezonális divatnak és hűséges a klasszikus stílusirányzatokhoz. Ez a keleties illat megismételhetetlenségét a cédrusfa, az alma, valamint a bergamott illatjegyeinek, érzékiséget pedig a fahéjnak és a szegfűszegnek köszönheti.

…”Az az igazság, hogy először valóban nem hittem benne. De miután kipróbáltam, bevált. Kivétel nélkül minden lánynak tetszett. Köszönöm, fogok még rendelni, amint elfogy. További jó munkát”… B. Zoltán

EXTRA TARTÓS ILLAT! – 50ml Parfüm (P) töménységű – Szállítás 1 munkanap gyorsfutárral

9 990 Ft

Szeretnéd, ha több sikered lenne a nőknél?

Jó hírünk van! Itt a megoldás! FM Feromon Parfüm, hogy bármelyik nőt megkapd! A Parfüm nagy koncentrációban tartalmaz Szex Feromonokat, ami által a nők a nem tudnak majd Neked ellenállni!

Egyszerű. Működik! 100%-os GARANCIA!

Itt van egy tudományosan bizonyított tény, amit az emberek többsége nem is tud! A nő válassza meg a partnerét és nem fordítva. A nők egy bizonyos belső érzelem után választják ki a partnereiket és nem a pénz, a jó duma vagy esetleg a sárm miatt! Mindannyian látunk nap mint nap nem épp Adoniszi külsejű férfiakat bomba nőkkel! Ilyenkor elbotránkozunk, hogy neki miért sikerül, ha nekünk nem!?

Bemutatunk egy Forradalmian új Parfümöt, ami gyökeresen megváltoztatja az életed!

Hosszú évek tesztelése után már számodra is elérhető a titok. A titok, mely a nők tudatalatti szexuális érdeklődéséről szól. Ha szeretnéd, hogy megváltozzon az életed és a nők megnézzenek, flörtöljenek veled, beszélgetésbe elegyedjenek veled és szeretnéd, ha fellendülne a társadalmi életed, akkor jó helyen jársz, olvasd tovább.

Mit várhatsz az FM Feromonos Parfümtől? Tisztességtelen előnyt! …de hát, kit érdekel, ha ezzel az orruknál fogva vezetheted a nőket?

 • Több szemkontaktus
 • Még több közeledés a nők felől
 • Több önbizalom
 • Fokozott ismerkedés
 • Lazító, pozitív hatás
 • Fellendíti az aktuális kapcsolatod

“Még soha nem volt ilyen sikerem a nőknél! Gondolkodás nélkül vettem egy üveg FM Feromon parfümöt, hisz egy próbát megért és nem bántam meg! Ez a parfüm megváltoztatta az életem! Az első alkalommal viseltem mikor a kedvenc szórakozóhelyemen azzal az indokkal közeledtek felém a nők, hogy jó az illatom. Az nap éjjel 2 telefonszámot is kaptam. Jelenleg ebből az egyik már a barátnőm! Köszönöm a lehetőséget! Mindenkinek csak ajánlani tudom!”

Mire vársz még?

 • Nem vesznek észre a nők?
 • Nincs elég önbizalmad?
 • Sokszor visszautasítanak?
 • Irigykedsz, hogy másnak összejött neked meg nem?

Egy Feromon Tartalmú Parfüm, ami valóban hatásos! Az FM Feromonos Parfüm pontosan ötvözi és tartalmazza a megfelelő, ultra erős Szex Feromonokat és az ellenállhatatlan férfias illatokat! Ez nem csak biztosított, hanem 100%-ban GARANTÁLT! Képzeld el! Több nő néz a szemedbe, többen mosolyognak rád, többen flörtölnek Veled és a Nők igazán jól érzik magukat a társaságodban. Maga az érzés nagyon pozitív, hirtelen nagyobb lesz az önbizalmad és sikeresebb leszel a nőknél, szeretnek majd beszélgetni veled és az életed egyre izgalmasabbá válik! Ugye milyen jó lenne?

“Én nem vagyok híve ezeknek az izéknek, de brahiból vettem egy feromon parfümöt. Azelőtt a nők egytől egyig ott hagytak a hülye dumám miatt, de a feromon parfüm használata óta kedvelik a társaságom.” 

“Még soha nem írtam véleményt semmiről, amit a netem vásároltam, de úgy érzem meg kell osztanom, hogy a feromon parfüm hogyan segített a mindennapjaimon! Az első használat után már volt is néhány randim. Nem vagyok gazdag és Ricky Martin külsőm sincs. A barátaim kérdezték, hogyan csinálom, de nekik is csak annyit tudtam mondani rendeljetek feromon parfümöt az fm-től.”

TUDTAD? A férfiak többsége 10-20.000 Ft-ért vásárol magának parfümöt a drogériákban, és azt gondolják, hogy a drága parfüm elég, hogy a nőket levegyék a lábukról. Lehet, hogy a Nők azt mondják, hogy jó az illatod, de Neked beválik a méregdrága parfüm, amikor egy nőt szeretnél elcsábítani? Szerintünk sem! Ezt Mi is észrevettük, így éltünk a lehetőséggel és gondoltunk Rád, aki drága parfümöket használ, így miért ne mutathatnánk Neked valami különlegeset, amivel a Nőket valóban leveheted a lábukról. Miért ne lehetne a kedvenc parfümödet Szex Feromonnal felturbózni, hogy könnyedén elérd a célod?! Jó hírünk van, lehet! El is hoztuk Neked!

Ez hogyan lehetséges?

Feromon-Parfüm.hu -n a Parfümök egy nagyon hatásos keveréket, 7 különböző Szex Feromont tartalmaznak, amitől a Nők garantáltan beindulnak! Mik azok a feromonok? – kérdezed most biztos magadtól; a Feromonok mindenütt ott vannak a levegőben, melyet egy speciális érzékszervünkkel a VNO-val érzékelünk és hatással van a magatartásunkra. A magatartási válasz lehet bármiféle érzelem kiváltója, a Feromon Parfüm esetében ez a fokozott VÁGY és a SZEXUALITÁS!

A tudósok a mai napig rengeteg feromon típust ismernek meg évről évre. A legismertebb 7 Szex Feromon megtalálható a termékeinkben! Ezek pontos leírását elolvashatod magyar nyelven itt az oldalunkon!

“Én biológiát tanítok egy gimnáziumban és el kell mondanom, hogy elég szkeptikus voltam. Sok szép dolgot olvastam már azelőtt is ezen az oldalon, de nem rendeltem. Majd láttam az ismerőseim között, hogy néhányan miként alkalmazzák ezt a szert a könnyedebb randiszerzés végett. Újra meglátogattam az oldalt és rendeltem egy üveggel a Feromon Parfümből. Azóta már Én is másképp állok a dolgokhoz. Nekem is van sikerélményem! Függetlenül attól, hogy még mindig nem értem, hogy mi köze van a szagló receptoroknak ill. a VNO-nak a feromonhoz, de nem is érdekel! Egy dolog biztos; ez a feromon parfüm működik. Bárhol járok a nők beszélgetnek és flörtölnek velem. Nekem nem kell több bizonyíték!”

Na ezt figyeld! Ellenőrzött kisérletek mellett bebizonyosodott, hogy a Szex Feromon Tartalmú Parfümöt használó férfiak 74%-al több flörtöt, csókot és szexuális érintkezést éltek meg a normál – drogériában kapható – méregdrága parfümöt használó férfiakkal szemben. A közelmúltban egy ismert génről a V1RL1 -ről is felfedezték, hogy receptorainak köze van a Feromonhoz.

Felmérés 100 férfinél a Feromon Parfüm viselésekor

 • SZEMKONTAKTUS 97% // a férfiak 97%-a vette észre, hogy több nő felfigyelt rájuk.
 • MOSOLY 96% // a férfiak 96%-a számolt be arról, hogy több nő mosolygott rájuk.
 • NAGYOBB FIGYELEM 99% // a férfiak 99%-a tapasztalta, hogy jobban elfogadják őket más emberek.
 • BESZÉLGETÉS 91% // a férfiak 91%-a beszélgetett több nővel, mint általában.
 • NŐK KEZDEMÉNYEZTEK 95% // a férfiak 95%-ánál a nők kezdeményeztek beszélgetést.
 • TÖBB SZEXUÁLIS EGYÜTTLÉT 94% // a férfiak 94%-a számolt be több szexuális együttlétről.
 • VISSZAUTASÍTÁS 2% // a férfiak csupán 2-át utasították vissza, mialatt Feromon Parfümöt viseltek

Idén is az FM Feromon Parfüm a legjobb!

Még mindig az FM Feromon parfüm a leghatékonyabb termék a nők elcsábításához, mely sikerét az Ultra Erős Szex Feromon koncentrációjának köszönheti. Kételyeid vannak? ..akkor nézd meg az alábbi útmutatónkat.

Miért az FM Feromon Parfüm a legkedveltebb termék?
FM
Pherlure
Primal Instrict
Ultraerős Szex Feromon Technológia
Legmagasabb Feromon koncentrátum
egy üvegcsében a siker érdekében
Diszkrét csomagolás. Soha senki nem
fog rájönni, miért vagy sikeres a nőknél
Eddig nem tapasztalt siker a nőknél
Minimum 2 hónapra elegendő adag (50ml)
6.990Ft
14.900Ft
9.990Ft

 

És ha mindez nem elég neked..

Garancia erre a több ezer visszatérő, elégedett törzsvásárlónk! ..no meg persze a rengeteg sikertörténet, amit nap mint nap kapunk és már Te is olvashattál párat! Nincs veszteni valód!

“Már megpróbáltam mindent, amint csak lehetett annak érdekében, hogy sikerem legyen a nőknél, de sokáig ez csak álom volt. Amióta a neten rábukkantam az FM Feromon Parfümre, azóta már minden más. A lányok szeretnek a társaságomban lenni. Sőt, sokszor a barátnők egymásra is féltékenyek! Én biztos, hogy törzsvásárló leszek!

“Szeretem a zenét és a szép nőket is! Talán ezért is lettem DJ. A munkám során tonna számra látok gyönyörű nőket, de nemigen figyeltek rám. Amióta Feromon Parfümöt használom, azóta beteszek egy mixet, s hagyom, hogy menjen a zene magától és inkább táncolok a nőkkel! A főiskolás éveimnél is több nővel ismerkedtem meg a parfüm használata óta!”

Tehát, ha belefáradtál a sok elutasításba és sikertelen próbálkozásokba, akkor itt a lehetőség, hogy változtass ezen!

Szüntesd meg a frusztrációd és vezesd a Nőket az orruknál fogva! Már most elkezdheted ünnepelni az új életed, hisz az FM Feromon Parfüm segítségével gyökeresen meg fog változni, ahogy a Nők közelednek majd hozzád! Ne csak ülj a gép előtt és olvasd a sorokat, ne csak bámuld a gyönyörű nőket és mondogasd, hogy neked soha sem lesz ilyen nőd! Ne csak irigykedj a barátaidra, hogy nekik összejött, neked meg nem! ..cselekedj!

Rendeld meg most a Feromon Parfümöt és változtass az életeden!

UI: Emlékezz vissza! Mennyi lehetőséget mulasztottál már el eddig! Hány izgalmas kapcsolatod lehetett volna már ezidáig? Mennyi fantasztikus szexuális élményen lehetnél már túl? Ne csak siránkozz! Vess véget az unalmas éjszakáknak és élj a lehetőséggel! 100% HATÁS GARANTÁLVA! Rendelj most!

Hugo Boss – Boss* Férfi Feromon Parfüm (52) termékről 14 értékelés

 1. Karesz

  A parfüm nagyon jó! Ajánlani foglak benneteket a csajozó haveroknak.

 2. Imi

  Bármikor kimozdulok itthonról, nincs olyan, hogy nem szólítanak meg a lányok. “De jó az illatod. Milyen parfümöt használt?” Szinte kényszert éreznek, hogy megérintsenek. Eszméletlen, mennyire hatásos, Nekem nagyon bejött. Köszönöm, imádlak titeket! Azt hiszem, nem ez lesz az utolsó rendelésem. Rám számíthattok. 🙂

 3. Dániel

  Üdv! Ez a cucc tényleg működik. 1 hét alatt több szemezés, több beszélgetés, több figyelem, több önbizalom, több szex 😉 Köszönöm!

 4. Gábor

  Nagyon jó a parfüm, már az illata is nagyon vonzó a lányok/nők szerint nagyon jó ez a parfüm, amióta csak megvan ezt használom a lányok csak úgy fordulnak utánam meg köszöngetnek olyanok, akik eddig csak úgy elsétáltak előttem és most meg már ismerem majdnem mindegyiket. Köszönöm ezt a parfümöt még majd rendelni fogok!

 5. Lajos

  Sziasztok! A Feromon Parfümről csak jót tudok mondani! Hosszan tartó kellemes illat, csillogó női szemek. Mindenféle képen pozitív az, hogy 3-4 beszélgetés után már a nő keresi a társaságodat és teljesen meg van örülve! Itt vigyázatok mert ez csak vonzalom és itt kell eldönteni, hogy egy kalandot akartok vagy esetleg kapcsolatot!

 6. Imre

  Tökéletes a hatása, csak nem mindenkire!

 7. Feri

  Nagyon élvezem a hatását, sok Nő dicsér az illatom miatt! Meg vagyok vele elégedve és már “élvezem és érzem” hatását!

 8. Péter

  Nagyon jó, sok hölgy szerint finom az illata 🙂

 9. Róbert

  A vásárlás előtt nem hittem a feromon készítményű parfümökben. Az első buli előtt megszagoltattam anyummal és kérdeztem tőle h mit gondol. Ő azt mondta h olyan különleges, csábítós. A buliba a pultnál a megszokottnál közelebb mentem egy csajhoz és vártam h mi lesz. Kis idő után azt vettem észre, hogy a csaj felállt és miután elment mellettem belesúgta fülembe, hogy jó az illatom. Utánamentem és beszélgettünk és egyből a parfümről kezdett kérdezősködni és szagolgatta a nyakamat. Eddig sok buliba vittem a parfümöt és mindig bevált 🙂 Rengeteg sikerem volt a parfüm segítségével. Köszönöm nektek a parfüm “hatalmát”

 10. István

  Hello, nekem bevált nagyon, barátnőmnek nem is említettem és teljesen oda volt érte, mindenkinek csak ajánlani tudom!

 11. Gábor

  Bizonyára meglepő, de még félig van az üveg, amit igen, kb 1 hónapja rendeltem, pedig használom minden nap! Abszolút meg vagyok vele elégedve nagyon megéri az árát, illata sokáig tart és szinte tényleg azonos az illata a dior farenheit parfümével! Nekem ez még jobban is ízlik, nem annyira szúrós. Biztosan fogok még belőle rendelni, ha elfogy, és ajánlom minden ismerősömnek, mivel ilyen olcsón jó minőségű parfümöt nem lehet kapni máshol!

 12. Gábor

  Sziasztok! Nagyon régóta ezt a parfümöt használom, és ha hiszitek, ha nem rengeteg csaj megjegyezte már, hogy milyen jó illatod van (mindjárt beléd harapok stb kifejezésekkel)Tényleg szuper és nagyon sokáig érződik az illata! Rendeljetek, mert klassz!

 13. István

  A parfümmel kapcsolatban sokkal könnyebben ismerkedem hölgyekkel, mint azelőtt mielőtt megvettem. Tehát összegezve BEVÁLT KÖSZÖNÖM!

 14. József

  Véleményt nehéz írni, mert a parfüm az magáért beszél. Én nagyon meg vagyok vele elégedve. Hugo Boss parfüm volt amit elsőre rendeltem és az illatáról se tudtam semmit, ám nem csalódtam benne, ahogy a Giorgio Armani-ban sem. Nekem nagyon tetszik az illata, de úgy érzem a társaságomba is sokan vannak ezzel. Több lány van körülöttem és több a szemkontaktus és a beszélgetés is, ezáltal nőtt az önbizalmam is és hála a parfümnek. Az-az illat ami megfog másokat az egész nap érezhető, 8-12óra után saját magam is érzem. Örülök, hogy rátaláltam erre a parfümre, én rendszeres vásárló leszek ezután, minden illatot ki fogok próbálni. 🙂 Ajánlani tudom mindenkinek, főleg azoknak, akik szeretnék a nők kellemes társaságát érezni 🙂

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.