ℹ️ Hogyan kell helyesen használni a feromonos parfümöt? Még több ilyen: Amit a feromonról és a feromonos parfümökről tudnod kell

A feromon parfüm helyes használata fontos, különben nem éred el vele a kívánt hatást és csalódni fogsz.

1. Lépés: Válaszd ki a hozzád közelálló illatot

Ha nem ismered a feromon parfümök illatait, akkor először rendelj illatmintát vagy a nevek alapján bármelyik parfümériában meg tudod szagolni, hogy milyen illatra számíthatsz, amikor kibontod a csomagot.

2. Lépés: Megfelelő helyre

A feromon tartalmú parfümöket mindig a pulzus pontra tedd, azaz csukló, nyak (fül mögé) és boka. Ezeken a pontokon vékonyabb és melegebb a bőr. Jobban párolog a parfüm. Azt is megteheted, hogy a fejed fölé fújsz a levegőbe és belesétálsz az illatba

3. Lépés: Megfelelő mennyiséget

Az általunk forgalmazott feromonos parfümök tartósak, nem kell belőlük sok, 1-2 fújás elegendő. Hiába fújod magara a fél üveget, jobb hatást nem érsz el vele, sőt! Inkább az ellenkezőjét váltja ki az emberekből, mert senki sem szereti, amikor a másik húzza maga után a csíkot. Használd mértékkel.

4. Lépés: Mit ne tegyél

Ha a csuklódra teszel parfümöt, akkor ne dörzsöld össze. Nem szabad, mert “összetöröd” az illatot. Ha neked is van egy ilyen szokásod, akkor mostantól felejtsd el.