Akció!

Giorgio Armani – Aqua di Gio* Férfi Feromon Parfüm (134)

SZERELEM EGY FÚJÁSRA – SPORTOS FÉRFIAKNAK

Ez az energetizáló, friss illat, egy trópusi szigetre röpíti a gondolatot, melyet langyos tengeri szellő leng körül. Egy enigmatikus és érzéki férfira gondolva született meg ez az illat, aki kifogástalan és választékos ízlésével tűnik ki. Akit a megérzési soha nem vezetnek félre. Illatskála: hedione – jázmin, mandarin, bergamott, neroli, sarkantyúvirág, cédrusfa, pacsuli, fehér ámbra, és vízskála koncentrátum.

…”Az én véleményem így egy hét leforgása alatt, hogy valóban borzasztóan tartós dolog. A párom megjegyezte hogy hmm de finom illatom van de azért nem láncolt ki az ágyunkhoz. 🙂 Helyette kikötöztem én őt és minden szuper volt. A parfüm szuper egyébként és meg vagyok elégedve. Remélem én nyerem meg az ajándékot csak akkor légyszíves vegyesen küldjétek. :)”… S. Zoltán

EXTRA TARTÓS ILLAT! – 50ml Parfüm (P) töménységű – Szállítás 1 munkanap gyorsfutárral

9 990 Ft

Szeretnéd, ha több sikered lenne a nőknél?

Jó hírünk van! Itt a megoldás! FM Feromon Parfüm, hogy bármelyik nőt megkapd! A Parfüm nagy koncentrációban tartalmaz Szex Feromonokat, ami által a nők a nem tudnak majd Neked ellenállni!

Egyszerű. Működik! 100%-os GARANCIA!

Itt van egy tudományosan bizonyított tény, amit az emberek többsége nem is tud! A nő válassza meg a partnerét és nem fordítva. A nők egy bizonyos belső érzelem után választják ki a partnereiket és nem a pénz, a jó duma vagy esetleg a sárm miatt! Mindannyian látunk nap mint nap nem épp Adoniszi külsejű férfiakat bomba nőkkel! Ilyenkor elbotránkozunk, hogy neki miért sikerül, ha nekünk nem!?

Bemutatunk egy Forradalmian új Parfümöt, ami gyökeresen megváltoztatja az életed!

Hosszú évek tesztelése után már számodra is elérhető a titok. A titok, mely a nők tudatalatti szexuális érdeklődéséről szól. Ha szeretnéd, hogy megváltozzon az életed és a nők megnézzenek, flörtöljenek veled, beszélgetésbe elegyedjenek veled és szeretnéd, ha fellendülne a társadalmi életed, akkor jó helyen jársz, olvasd tovább.

Mit várhatsz az FM Feromonos Parfümtől? Tisztességtelen előnyt! …de hát, kit érdekel, ha ezzel az orruknál fogva vezetheted a nőket?

 • Több szemkontaktus
 • Még több közeledés a nők felől
 • Több önbizalom
 • Fokozott ismerkedés
 • Lazító, pozitív hatás
 • Fellendíti az aktuális kapcsolatod

“Még soha nem volt ilyen sikerem a nőknél! Gondolkodás nélkül vettem egy üveg FM Feromon parfümöt, hisz egy próbát megért és nem bántam meg! Ez a parfüm megváltoztatta az életem! Az első alkalommal viseltem mikor a kedvenc szórakozóhelyemen azzal az indokkal közeledtek felém a nők, hogy jó az illatom. Az nap éjjel 2 telefonszámot is kaptam. Jelenleg ebből az egyik már a barátnőm! Köszönöm a lehetőséget! Mindenkinek csak ajánlani tudom!”

Mire vársz még?

 • Nem vesznek észre a nők?
 • Nincs elég önbizalmad?
 • Sokszor visszautasítanak?
 • Irigykedsz, hogy másnak összejött neked meg nem?

Egy Feromon Tartalmú Parfüm, ami valóban hatásos! Az FM Feromonos Parfüm pontosan ötvözi és tartalmazza a megfelelő, ultra erős Szex Feromonokat és az ellenállhatatlan férfias illatokat! Ez nem csak biztosított, hanem 100%-ban GARANTÁLT! Képzeld el! Több nő néz a szemedbe, többen mosolyognak rád, többen flörtölnek Veled és a Nők igazán jól érzik magukat a társaságodban. Maga az érzés nagyon pozitív, hirtelen nagyobb lesz az önbizalmad és sikeresebb leszel a nőknél, szeretnek majd beszélgetni veled és az életed egyre izgalmasabbá válik! Ugye milyen jó lenne?

“Én nem vagyok híve ezeknek az izéknek, de brahiból vettem egy feromon parfümöt. Azelőtt a nők egytől egyig ott hagytak a hülye dumám miatt, de a feromon parfüm használata óta kedvelik a társaságom.” 

“Még soha nem írtam véleményt semmiről, amit a netem vásároltam, de úgy érzem meg kell osztanom, hogy a feromon parfüm hogyan segített a mindennapjaimon! Az első használat után már volt is néhány randim. Nem vagyok gazdag és Ricky Martin külsőm sincs. A barátaim kérdezték, hogyan csinálom, de nekik is csak annyit tudtam mondani rendeljetek feromon parfümöt az fm-től.”

TUDTAD? A férfiak többsége 10-20.000 Ft-ért vásárol magának parfümöt a drogériákban, és azt gondolják, hogy a drága parfüm elég, hogy a nőket levegyék a lábukról. Lehet, hogy a Nők azt mondják, hogy jó az illatod, de Neked beválik a méregdrága parfüm, amikor egy nőt szeretnél elcsábítani? Szerintünk sem! Ezt Mi is észrevettük, így éltünk a lehetőséggel és gondoltunk Rád, aki drága parfümöket használ, így miért ne mutathatnánk Neked valami különlegeset, amivel a Nőket valóban leveheted a lábukról. Miért ne lehetne a kedvenc parfümödet Szex Feromonnal felturbózni, hogy könnyedén elérd a célod?! Jó hírünk van, lehet! El is hoztuk Neked!

Ez hogyan lehetséges?

Feromon-Parfüm.hu -n a Parfümök egy nagyon hatásos keveréket, 7 különböző Szex Feromont tartalmaznak, amitől a Nők garantáltan beindulnak! Mik azok a feromonok? – kérdezed most biztos magadtól; a Feromonok mindenütt ott vannak a levegőben, melyet egy speciális érzékszervünkkel a VNO-val érzékelünk és hatással van a magatartásunkra. A magatartási válasz lehet bármiféle érzelem kiváltója, a Feromon Parfüm esetében ez a fokozott VÁGY és a SZEXUALITÁS!

A tudósok a mai napig rengeteg feromon típust ismernek meg évről évre. A legismertebb 7 Szex Feromon megtalálható a termékeinkben! Ezek pontos leírását elolvashatod magyar nyelven itt az oldalunkon!

“Én biológiát tanítok egy gimnáziumban és el kell mondanom, hogy elég szkeptikus voltam. Sok szép dolgot olvastam már azelőtt is ezen az oldalon, de nem rendeltem. Majd láttam az ismerőseim között, hogy néhányan miként alkalmazzák ezt a szert a könnyedebb randiszerzés végett. Újra meglátogattam az oldalt és rendeltem egy üveggel a Feromon Parfümből. Azóta már Én is másképp állok a dolgokhoz. Nekem is van sikerélményem! Függetlenül attól, hogy még mindig nem értem, hogy mi köze van a szagló receptoroknak ill. a VNO-nak a feromonhoz, de nem is érdekel! Egy dolog biztos; ez a feromon parfüm működik. Bárhol járok a nők beszélgetnek és flörtölnek velem. Nekem nem kell több bizonyíték!”

Na ezt figyeld! Ellenőrzött kisérletek mellett bebizonyosodott, hogy a Szex Feromon Tartalmú Parfümöt használó férfiak 74%-al több flörtöt, csókot és szexuális érintkezést éltek meg a normál – drogériában kapható – méregdrága parfümöt használó férfiakkal szemben. A közelmúltban egy ismert génről a V1RL1 -ről is felfedezték, hogy receptorainak köze van a Feromonhoz.

Felmérés 100 férfinél a Feromon Parfüm viselésekor

 • SZEMKONTAKTUS 97% // a férfiak 97%-a vette észre, hogy több nő felfigyelt rájuk.
 • MOSOLY 96% // a férfiak 96%-a számolt be arról, hogy több nő mosolygott rájuk.
 • NAGYOBB FIGYELEM 99% // a férfiak 99%-a tapasztalta, hogy jobban elfogadják őket más emberek.
 • BESZÉLGETÉS 91% // a férfiak 91%-a beszélgetett több nővel, mint általában.
 • NŐK KEZDEMÉNYEZTEK 95% // a férfiak 95%-ánál a nők kezdeményeztek beszélgetést.
 • TÖBB SZEXUÁLIS EGYÜTTLÉT 94% // a férfiak 94%-a számolt be több szexuális együttlétről.
 • VISSZAUTASÍTÁS 2% // a férfiak csupán 2-át utasították vissza, mialatt Feromon Parfümöt viseltek

Idén is az FM Feromon Parfüm a legjobb!

Még mindig az FM Feromon parfüm a leghatékonyabb termék a nők elcsábításához, mely sikerét az Ultra Erős Szex Feromon koncentrációjának köszönheti. Kételyeid vannak? ..akkor nézd meg az alábbi útmutatónkat.

Miért az FM Feromon Parfüm a legkedveltebb termék?
FM
Pherlure
Primal Instrict
Ultraerős Szex Feromon Technológia
Legmagasabb Feromon koncentrátum
egy üvegcsében a siker érdekében
Diszkrét csomagolás. Soha senki nem
fog rájönni, miért vagy sikeres a nőknél
Eddig nem tapasztalt siker a nőknél
Minimum 2 hónapra elegendő adag (50ml)
6.990Ft
14.900Ft
9.990Ft

 

És ha mindez nem elég neked..

Garancia erre a több ezer visszatérő, elégedett törzsvásárlónk! ..no meg persze a rengeteg sikertörténet, amit nap mint nap kapunk és már Te is olvashattál párat! Nincs veszteni valód!

“Már megpróbáltam mindent, amint csak lehetett annak érdekében, hogy sikerem legyen a nőknél, de sokáig ez csak álom volt. Amióta a neten rábukkantam az FM Feromon Parfümre, azóta már minden más. A lányok szeretnek a társaságomban lenni. Sőt, sokszor a barátnők egymásra is féltékenyek! Én biztos, hogy törzsvásárló leszek!

“Szeretem a zenét és a szép nőket is! Talán ezért is lettem DJ. A munkám során tonna számra látok gyönyörű nőket, de nemigen figyeltek rám. Amióta Feromon Parfümöt használom, azóta beteszek egy mixet, s hagyom, hogy menjen a zene magától és inkább táncolok a nőkkel! A főiskolás éveimnél is több nővel ismerkedtem meg a parfüm használata óta!”

Tehát, ha belefáradtál a sok elutasításba és sikertelen próbálkozásokba, akkor itt a lehetőség, hogy változtass ezen!

Szüntesd meg a frusztrációd és vezesd a Nőket az orruknál fogva! Már most elkezdheted ünnepelni az új életed, hisz az FM Feromon Parfüm segítségével gyökeresen meg fog változni, ahogy a Nők közelednek majd hozzád! Ne csak ülj a gép előtt és olvasd a sorokat, ne csak bámuld a gyönyörű nőket és mondogasd, hogy neked soha sem lesz ilyen nőd! Ne csak irigykedj a barátaidra, hogy nekik összejött, neked meg nem! ..cselekedj!

Rendeld meg most a Feromon Parfümöt és változtass az életeden!

UI: Emlékezz vissza! Mennyi lehetőséget mulasztottál már el eddig! Hány izgalmas kapcsolatod lehetett volna már ezidáig? Mennyi fantasztikus szexuális élményen lehetnél már túl? Ne csak siránkozz! Vess véget az unalmas éjszakáknak és élj a lehetőséggel! 100% HATÁS GARANTÁLVA! Rendelj most!

Giorgio Armani – Aqua di Gio* Férfi Feromon Parfüm (134) termékről 10 értékelés

 1. József

  Hali! Tök jó illatuk van, nem tudom hogy hogyan segít, de segít! Lehet, hogy a feromon, lehet hogy nem, de a lányok szinte eszik! 😀 Köszi!

 2. Zoltán

  Az az igazság hogy először valóban nem hittem benne. De utána miután kipróbáltam, bevált. Kivétel nélkül minden lánynak tetszett. Köszönöm, fogok még rendelni, amint elfogy. További jó munkát.

 3. János

  Nagyon tetszik az illat! Eddig 1x használtam és hát.. Jó pár lány megnézet meg közeledtek hozzám! Jó érzés 🙂

 4. Alex

  A parfümmel nagyon meg vagyok elégedve, folyamatosan fogom rendelni 1-2 havonta. Köszönettel!

 5. Zoli

  Mint azt már leírtam többször, a gátlásokra többé nincs szükség! 🙂 A parfümnek köszönhetően ismertem meg a párom és ezért hálás köszönetem a nektek, hogy kezembe adtátok a kulcsot, mely a mennyország kapuját nyitja! 🙂

 6. Gyula

  Ami amúgy is nyilvánvaló, hogy nem elég csak a parfüm. Kell hozzá egy csipetnyi megjelenés is. A parfüm, csak elvégzi a többit. Én a Giorgio Armani parfümöt használom. Szeretem az illatát nagyon. Magabiztosságot sugároz és tetszik is az illata. 10-ből, 10 Nőnek tetszik. Szükség van egy kis csábításra, de a parfüm meg teszi a többit. Nem panaszkodom… Minden hétre jut legalább 2 hölgy.

 7. Csaba

  Teljesen bevált a parfüm!

 8. Jocó

  Hali! Szóval hol is kezdjem…! Egész jó már csak az illat is. A feromonról nem tudok mit mondani lehet hogy az illatra buknak a nők lehet hogy a feromonra! Hogy több nő figyelt-e fel rám? Talán egy picit! Az illat viszont tényleg tartós hajnali 2kor fújtam még egyszer és reggel 5 kor is éreztem, amikor hazaértem! Szóval így összevetve nagyot alkottatok nekem bejön !!!!! KÖSZI!

 9. Zoltán

  Nagyon tetszett az illata és teljes elégedettséggel használom minden nap. Örülök, hogy rátaláltam erre a nagyszerű illatra mindenkinek tudom ajánlani és ajánlom is. Köszönöm önöknek!

 10. János

  Nagyon jó. Intenzív kellemes illatú parfüm, amit biztosan megéreznek a csajok. Több önbizalmat ad a csajozáshoz, ami már magában fél siker. A lányok ezáltal kicsit másképp néznek rám, odafigyelnek és látni rajtuk az érdeklődést.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.